Πολιτική Απορρήτου

Ποιοί είμαστε

Η διεύθυνση του site μας είναι : http://gavriiloil.gr. Αφορά την παρουσίαση της επιχείρησης στον κυβερνοχώρο. Παρέχει τα στοιχεία επικοινωνίας μας και δείχνει τα προϊόντα κα τις υπηρεσίες μας.

Σχόλια

Δεν συλλέγουμε σχολιασμούς, ούτε εγγραφές μελών. Μπορείτε να καλέσετε τους τηλεφωνικούς αριθμούς που εκθέτουμε στα στοιχεία επικοινωνίας, ή να μας αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέχουμε. Οι διαδικασίες αυτές δεν υπόκεινται σε διευθέτηση, επεξεργασία, ή άλλο έλεγχο από την παρούσα ιστοσελίδα.

Cookies

Επειδή το site δεν κάνει εκμετάλλευση συνδέσεων των επισκεπτών και δεν ζητάει δεδομένα τους, χρησιμοποιούμε μόνο απαραίτητα coockies που είναι χρηστικά για την περιήγηση και την πιο γρήγορη ανταπόκριση στη σελίδα μας. Συλλέγονται μη επώνυμα δεδομένα περιήγησης για στατιστικούς λόγους, σύμφωνα με την πολιτική του google και του tracking που αυτό εκτελεί.

Δεν εκτελούμε εργασίες επεξεργασίας που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στην επωνυμοποίηση των δεδομένων περιήγησης.

Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Καθώς δε διαθέτουμε σύστημα εγγραφής χρηστών, δεν διαχειριζόμαστε μέσω αυτού του ιστοχώρου στοιχεία των επισκεπτών. Δεν εκτελούμε διαμοιρασμό, φύλαξη ή άλλη επεξεργασία, δεδομένων σας. Όσα εξ αυτών συλλέγονται για λειτουργικές ανάγκες υπόκεινται στην πολιτική παρόχων καθώς και συμφωνιών που έχετε αυτοβούλως κάνει στους δικούς τους τομείς (π.χ αναζήτηση Google, συμφωνίες παροχής mobile data με εταιρείες τηλεπικοινωνιών κλπ).

Πιστεύουμε στην ελευθερία χρήσης των ηλεκτρονικών μέσων.

Χαιρόμαστε που σας παρέχουμε ένα ιστοχώρο, για την ενημέρωσή σας. Προσβλέπουμε να δώσει λύσεις στα ζητήματα που πραγματεύεται και να σας ενημερώσει για την επαγγελματική μας δραστηριότητα. Η εμπειρία των ιδιοκτητών στον τομέα του καυσίμου και των αναλωσίμων, υπόσχεται υπεύθυνη και εύστοχη εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε που φτάσατε την ανάγνωση έως εδώ. Σας προτρέπουμε να μας γνωρίσετε μέσα από τις παροχές μας και την προϊοντική μας γκάμα. Ακολουθούμε και μας ακολουθεί παράδοση σχεδόν έξι δεκαετιών αδιάλειπτης παρουσίας. Παραμένουμε στο πλευρό σας και σας ευχαριστούμε.