Καύσιμα


ΒΕΝΖΊΝΕΣ ACTIVE

Η BP Ultimate Unleaded 100 με τεχνολογία ACTIVE είναι το κορυφαίο μας καύσιμο για καθαρούς βενζοκινητήρες. Ξεκινά να απομακρύνει τη βρωμιά από το πρώτο κιόλας γέμισμα και μπορεί να σας πάει έως και 46χλμ* πιο μακριά ανά γέμισμα.
 
Χρησιμοποιείστε τη BP Ultimate Unleaded 100 σε κάθε γέμισμα για να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε και να διατηρήσετε την απόδοση του κινητήρα σας.
 
* Βάσει δοκιμών, σε μία γκάμα οχημάτων, σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα. Tα αποτελέσματα βελτιστοποιούνται σε βάθος χρόνου και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες, όπως ο τύπος του αυτοκινήτου, οι συνθήκες και το είδος οδήγησης, κλπ.
H γκάμα καυσίμων μας έγινε ακόμη καλύτερη. H ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, με περισσότερα οκτάνια μπορεί να σας πάει ακόμα πιο μακριά* και προσφέρει στον κινητήρα σας «super» προστασία και «super» επιδόσεις.

Η BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE απομακρύνει τη βρωμιά του κινητήρα και τον βοηθά να λειτουργεί σαν καινούριος.

*  Σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα 95 οκτανίων. Τα πλεονεκτήματα μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγόντων όπως ο τύπος του οχήματος, οι συνθήκες και ο τρόπος οδήγησης.

Όλα τα καύσιμα BP περιέχουν την τεχνολογία ACTIVE, ένα όνομα που έχουμε δώσει στο καινοτόμο και μοναδικό μίγμα ειδικών συστατικών που έχει αναπτυχθεί από τους επιστήμονες της BP.
Αυτό σημαίνει ότι και η BP Unleaded 95 απομακρύνει τα κατάλοιπα που μπορεί να αφήσουν πίσω τα κοινά καύσιμα.*
Με συνεχή χρήση, η BP Unleaded 95 με τεχνολογία ACTIVE:
>αφαιρεί τη βρωμιά από κρίσιμα μέρη του κινητήρα
>σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα που βοηθά στην αποτροπή του επανασχηματισμού της βρωμιάς
>βοηθά το αυτοκίνητό σας να παραμείνει υγιές και  να λειτουργεί αποδοτικά.
* Κοινά καύσιμα είναι τα καύσιμα χωρίς πρόσθετα τα οποία πληρούν μόνο τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΝ 228 και ΕΝ 590 για τη βενζίνη  και το πετρέλαιο αντίστοιχα


DIESEL ACTIVE

Το BP Ultimate Diesel με τεχνολογία ACTIVE είναι το καλύτερο μας μέχρι σήμερα πετρέλαιο κίνησης για κινητήρες Diesel. Ξεκινά την απομάκρυνση της βρωμιάς από το πρώτο κιόλας γέμισμα του ρεζερβουάρ και μπορεί να σας προσφέρει έως και 61χλμ* περισσότερα ανά γέμισμα.
 
Χρησιμοποιείστε το BP Ultimate Diesel κάθε φορά που γεμίζετε το ρεζερβουάρ σας και βοηθήστε το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί ομαλά και αποδοτικά.
 
* Βάσει δοκιμών, σε μία γκάμα οχημάτων, σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα. Tα αποτελέσματα βελτιστοποιούνται σε βάθος χρόνου και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες, όπως ο τύπος του αυτοκινήτου, οι συνθήκες και το είδος οδήγησης, κλπ.

Και το απλό Diesel της BP διαθέτει την τεχνολογία ACTIVE, όπως το έχουν αναπτύξει οι επιστήμονές της για να επιτύχουν την καλύτερη αποτελεσματικότητα λειτουργίες.
Αφήστε πίσω τα κοινά καύσιμα.* Χρησιμοποιήστε συστηματικά το Diesel BP για να έχετε κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη την μέγιστη αξιοπιστία καυσίμου. Διατηρήστε καθαρό τον κινητήρα σας από κατάλοιπα των καυσίμων και ελαχιστοποιήστε τα έκτακτα service’
* Κοινά καύσιμα είναι τα καύσιμα χωρίς πρόσθετα τα οποία πληρούν μόνο τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΝ 228 και ΕΝ 590 για τη βενζίνη  και το πετρέλαιο αντίστοιχα

Στα πρατήρια BP μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την ποσότητα των καυσίμων που εφοδιάζεστε. Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας καυσίμων. Δύο κινητά συνεργεία, στελεχωμένα με προσωπικό του ΕΜΠ, είναι εξοπλισμένα με ειδικές συσκευές για επί τόπου έλεγχο των βασικών χαρακτηριστικών των καυσίμων, ώστε να εντοπίζονται άμεσα ενδεχόμενες αποκλίσεις από τις προδιαγραφές.

ΤΏΡΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΊΤΕ ΜΕ ΚΑΎΣΙΜΑ BP ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ACTIVE

  1. Για καλύτερη απόδοση και επιτάχυνση
  2. Για καθαρό κινητήρα χωρίς επικαθίσεις. Με συνεχή χρήση, βοηθήστε στον καθαρισμό του και διατηρείστε τον στην καλύτερη κατάσταση
  3. Για οικονομία στην κατανάλωση, σύμφωνα με τις δοκιμές που έχουν γίνει από τους ειδικούς των εργαστηρίων της BP, συγκριτικά με τα κοινά καύσιμα.

    *Η κατάσταση του κινητήρα και των μηχανικών μερών του οχήματος ή του μηχανοκίνητου εργαλείου, είναι ευρύτερη διαδικασία εργασιών συντήρησης και επισκευαστικών ενεργειών όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Στο πρατήριο ΓΑΒΡΙΗΛ συμβάλλουμε με την ποιότητα των καυσίμων, αλλά είμαστε διαθέσιμοι να σας δώσουμε και οποιαδήποτε άλλη συμβουλή, γνωρίζουμε και αφορά την καλή λειτουργία του οχήματός σας.